Sponsoring

Foto Chantal Hol

Sponsoring

Het Wildlife Film Festival Rotterdam is een festival dat er toe doet. Elk jaar is eind oktober Nederland even in de ban van wildlife. WFFR trekt met haar uitgebreide aanbod aan films en evenementen een zeer divers publiek: jong en oud, de echte natuurliefhebber en de fervente filmfanaat. WFFR heeft een vaste plaats in de festivalkalender verworven en trekt inmiddels 5.000 bezoekers. Ook in de (landelijke) pers krijgt het festival elk jaar ruimschoots aandacht.

Wilt u met uw bedrijf deel uitmaken van dit fantastische evenement? Dat kan!

Sponsormogelijkheden

WFFR biedt diverse sponsormogelijkheden. Deze mogelijkheden bestaan uit onder andere de vermelding van uw bedrijfsnaam of bedrijfslogo op onze website, of op het grote doek. Ook bestaat de mogelijkheid tot adverteren in het programmaboekje of de vertoning van een commercial voorafgaand aan iedere film. Zelfs de naamgeving van een Award behoort tot de mogelijkheden. WFFR kent diverse mogelijkheden en uw pakket wordt voor u op maat gemaakt.

Kortom, WFFR biedt uw bedrijf vele mogelijkheden om uw doelgroepen te bereiken. Daarnaast steunt u met uw sponsoring een belangrijk en betekenisvol festival dat bijdraagt aan een groene en duurzame samenleving.

Als u geïnteresseerd bent in sponsormogelijkheden, neem dan contact op met business@wffr.nl