Informatie Ticketverkoop

De ticketverkoop is gestart. Ga voor tickets naar het tabblad ‘Programma’. Wanneer je de film die je wilt zien gevonden hebt vind je aan de rechterkant een blok ‘Vertoning’. In dat blok staat een knop met ‘Tickets’ met de betreffende dag waarop de film draait.

Print je ticket uit en neem dit mee naar het festival.

Reguliere films kunnen met korting gekocht worden.* Je dient hiervoor in het bezit te zijn van een ledenpas van Natuurmonumenten. In dat geval betaal je slechts 6 euro (i.p.v. 8 euro). Selecteer dit bedrag bij het afrekenen in het systeem en neem je ledenpas inclusief geprint ticket mee naar het festival. Deze actie is geldig voor het hele gezin.

Ook werken wij met vouchers. Ben je in het bezit van een voucher (via Roots Magazine, Beleef Magazine of SNP Magazine) dan geldt daarvoor ook de kortingsactie en in dat geval betaal je slechts 6 euro (i.p.v. 8 euro) voor een reguliere voorstelling.* Selecteer dit bedrag bij het afrekenen in het systeem en neem je voucher inclusief geprint ticket mee naar het festival. Deze actie is geldig voor 1 persoon per voucher. Met een voucher van Spoor magazine kun je maximaal 10 kaarten met korting aanschaffen. Neem ook deze voucher mee naar het festival.

Wij vertonen meerdere korte films. Deze worden altijd in een blok met een andere (langere) film vertoond. Als je een kaart voor deze film koopt zie je in het ticketsysteem alleen de naam van de lange film, maar weest gerust, de kortere film krijg je ook te zien! In het blok ‘Vertoning’ kun je zien of jouw gekozen film samen met een andere film wordt vertoond.

* voor de speciale programma’s WFFR-VARA Vroege Vogels zondag en The best of Sir David Attenborough’s The Hunt geldt het kortingstarief niet. Deze programma’s hebben al een gereduceerd tarief.