Vertoning

Deze film maakt onderdeel uit van het kinderprogramma (WFFR4KIDS). De film wordt samen met de films The Grumble Bee en Rammeltijd in één doorlopende voorstelling vertoond. Deze films zijn op drie dagen tijdens het festival te zien.

Datum Tijd Zaal
Donderdag 25 oktober 14:00 – 14:30 5
Vrijdag 26 oktober 13:00 – 13:30 2
Zondag 28 oktober 11:30 – 12:00 2
Tickets Donderdag Tickets VrijdagTickets Zondag
My Haggan Dream

Kaya, een jong meisje dat op het eiland Saipan woont, droomt over een mysterieuze ‘haggan’: een zeeschildpad. Kaya gaat op onderzoek uit naar de zeeschilpadden die vlakbij haar huis zwemmen en broeden en hoopt te achterhalen waar de zeeschildpadden worden geboren. De film gaat over een serieus onderwerp, de bedreigde schildpaddensoort. Toch hebben de makers niet geprobeerd een film te maken met een afschrikkend effect, maar juist een die ook past bij de volgende generatie. Het is een bijzondere film die op een aangename en grappige manier een serieus probleem aankaart.

On the island of Saipan, a young girl’s mysterious dream about a haggan, or green sea turtle, leads her to investigate the sea turtles that live around her home. Join her adventure to find turtles, which leads to a wonderful birthday wish.

Regisseur
Laura Sams
Producent
Sisbro Studios, LLC and Open Boat Films
Land
Verenigde Staten
Jaar
2016
Lengte
8 minuten
Taal
Engels

Website