Vertoning

Tree is een Virtual Reality experience en is onderdeel van het Virtual Reality programma.
Koop je nu ticket voor een tijdsblok van 10 minuten om Tree te beleven. Klik op de blauwe knop en kies een van de beschikbare tijdstippen.
Tree is geschikt voor acht jaar en ouder.

Dagen Tijden
Donderdag 25-10 16:00 – 22:00
Vrijdag 26-10 13:00 – 22:00
Zaterdag 27-10 11:00 – 22:00
Zondag 28-10 11:00 – 18:00
Tickets Tree
Tree (VR)

Tree is een veelgeprezen, unieke en meeslepende Virtual Reality ervaring waarin ál je zintuigen worden geprikkeld. Tree is tijdens WFFR2018 voor het eerst in Nederland te beleven en laat je optimaal ervaren hoe een Kapokboom in de Amazone zich voelt. Met je armen als takken en je lichaam als stam beleef je de groei van de boom van zaadje tot volwassen exemplaar. Geur en vibraties helpen om je ervaring als boom zo echt mogelijk te maken en je wordt meegenomen om het tragische lot aan den lijve te ondervinden. Deze 4D beleving laat je de hartverscheurende realiteit beleven van wereldwijde ontbossing, één van de belangrijkste oorzaken van de opwarming van de aarde.

Tree is a critically acclaimed, unique and immersive Virtual Reality experience. This VR project transforms you into a rainforest tree. With your arms as branches and your body as the trunk, you’ll experience the tree’s growth from a seedling into its fullest form and witness its fate firsthand. The experience brings to light the harrowing realities of deforestation, one of the largest contributors to global warming.

Regisseur 
Milica Zec en Winslow Porter
Producent
New Reality Corporation
Land
Verenigde Staten
Jaar
2017
Lengte
8 minuten
Taal
Niet gesproken

Website

Tree op WFFR 2018 wordt mede mogelijk gemaakt door: