WFFR4KIDS

Voor het leukste uitje in de herfstvakantie ga je met het gezin naar WFFR4KIDS

WFFR4KIDS is het kinderprogramma van het Wildlife Film Festival Rotterdam dat van 25 tot en met 28 oktober plaatsvindt in filmtheater Cinerama in Rotterdam. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen tijdens WFFR4KIDS met hun (groot)ouders diverse films bekijken en de natuur vanuit de bioscoopstoel beleven.

WFFR4KIDS is geschikt voor kinderen in verschillende leeftijdscategorie├źn. Kinderen kunnen tijdens WFFR4KIDS op een laagdrempelige manier kennismaken met de wonderen van de natuur. Er is voor alle leeftijden wat wils.

In het weekend wordt in de ochtenden een speciaal voor WFFR gemaakte animatiefilm vertoond. Deze film is geschikt voor de allerkleinsten (3+). Voor de oudere kinderen valt er al vanaf donderdag veel te ontdekken. Wat te denken van RAMMELTIJD (6+), een – voor kinderen geschikte – korte film over de voortplanting bij hazen. Of BACKYARD WILDERNIS (8+), een prachtige 3D film over de 12 jarige Katie die vlakbij het bos woont en ontdekt dat er meer in het leven is dan WiFi. De echte durfals kunnen hun hart ophalen bij SIXTEEN LEGS (8+), een spannende film over prehistorische spinnen.

In het festivalweekend zal in de foyer speciaal voor kinderen een speelruimte worden ingericht.

Het volledige programma van WFFR4KIDS is vanaf 1 oktober te vinden op deze website.

 

Foto: Backyard Wilderness 3D