Film Arrangementen

WFFR - 26oct2021-164

Filmvertoningen voor bedrijven – een origineel personeelsuitje

Een bezoek aan het Wildlife Film Festival Rotterdam (WFFR) is een origineel personeelsuitje. Kijk samen met je collega’s een prachtige natuurfilm en aanschouw uitgestrekte landschappen en exotische dieren. WFFR organiseert exclusieve filmvoorstellingen voor bedrijven die eens iets origineels willen.

WFFR zorgt ervoor dat je je als bedrijf welkom voelt op het festival. Gezamenlijk kijk je naar een natuurfilm en je sluit af met een geheel verzorgde borrel. Een voor- of nagesprek in de zaal is hierbij mogelijk. Dit alles samen zorgt niet alleen voor een gezellig personeelsuitje maar het draagt tevens bij aan de bewustwording over de natuur.

In overleg met WFFR kies je een film uit het festivalprogramma van dit jaar. De vertoning vindt plaats tijdens het Wildlife Film Festival Rotterdam 2022 dat gehouden wordt in bioscoop Cinerama (Westblaak 18, Rotterdam). Je betaalt een vast bedrag per deelnemer, afhankelijk van het aantal personen dat deelneemt.

Voor het personeelsuitje kun je kiezen uit een van de volgende dagen (zowel overdag als in de avond):

  • Woensdag 5 oktober 2022
  • Donderdag 6 oktober 2022
  • Vrijdag 7 oktober 2022
  • Zaterdag 8 oktober 2022
  • Zondag 9 oktober 2022

Vooraf aanmelden is noodzakelijk! Mocht je specifieke wensen hebben of je willen aanmelden mail ons dan op info@wffr.nl

Via onderstaande brochure vind je een volledige beschrijving inclusief de prijs per persoon. NB. De prijzen genoemd in de brochure zijn voor 2022 hetzelfde gebleven t.o.v. 2021.