CORONATOEGANGSBEWIJS

WebCinerama

CORONATOEGANGSBEWIJS

Tijdens het Wildlife Filmfestival hoeven we geen anderhalve meter afstand meer te houden. We kunnen dit jaar weer meer filmliefhebbers ontvangen. Wel moeten al onze bezoekers vanaf 13 jaar bij binnenkomst een coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig legitimatiebewijs laten zien. Dit kan in de vorm van een vaccinatiebewijs, herstelbewijs, of een negatief testbewijs via de CoronaCheck-app of op papier. Wij adviseren je om minimaal 15 minuten voor aanvang van de film aanwezig te zijn in verband met de controle.

We realiseren ons dat niet iedere bezoeker het prettig vindt om een coronatoegangsbewijs te laten zien. Wij volgen met deze tijdelijk verplichting de richtlijnen van de overheid en het RIVM, en zo is het mogelijk ons filmfestival dit jaar als vanouds weer door te laten gaan.

HOE WERKT HET CORONATOEGANGSBEWIJS?

Een coronatoegangsbewijs is een vaccinatiebewijs, herstelbewijs of een negatief testbewijs. Dit bewijs toon je samen met je ticket bij binnenkomst in de vorm van een QR-code. Die code is aan te maken via de CoronaCheck-app of uit te printen op papier.

Houd dus bij binnenkomst je ticket, coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs gereed; zo zorgen we voor een snelle doorloop. Het coronatoegangsbewijs geldt vanaf 13 jaar.

ZIEKTEVERSCHIJNSELEN

Heb je ziekteverschijnselen? Blijf thuis en kom pas als je weer beter bent. We vertonen van 25 oktober t/m 7 november de films ook online, lekker thuis kijken vanuit je luie stoel.

We zien er naar uit weer samen in een volle zaal te genieten van de prachtige films tijdens ons festival. Blijf gezond!.