Doneren aan WFFR

Het Wildlife Film Festival Rotterdam wordt ieder jaar georganiseerd door een team van vrijwilligers en heeft geen winstoogmerk. Daarom kunnen wij elk beetje steun heel goed gebruiken. Door WFFR financieel te steunen draagt u bij aan een platform dat zich inzet voor natuurfilmliefhebbers en –makers, maar ook voor de natuur zelf. Door de films te vertonen brengen we de schoonheid van de natuur naar een groter publiek. Dit creëert naast vermaak ook een vergroot bewustzijn bij de bezoekers. U als donateur kunt dus het verschil maken.

Praktisch
U kunt ons festival steunen door een donatie over te maken naar: NL55 RABO 0300 1317 12 t.n.v. Stichting WFFR o.v.v. donatie WFFR.

Stichting WFFR is als culturele ANBI aangemerkt. Dit betekent dat een gift aftrekbaar is van de belasting. Voor achtergrondinformatie over het schenken aan ANBI aangemerkte stichtingen klik hier.

Wanneer u WFFR wil steunen met een periodieke gift (een vast bedrag gedurende vijf jaar) zorgen we er samen voor dat dit op de juiste manier wordt vastgelegd bij de Belastingdienst. Neem hiervoor contact met ons op via info@wffr.nl.

Met uw hulp zetten we een prachtig en uniek festival neer!