EARLY BIRD kaartverkoop voor speciale programma’s

Eind oktober vertonen we tijdens WFFR 2018 weer meer dan 50 prachtige natuurflms. Films en documentaires vanuit de hele wereld met prachtige beelden maar ook met indrukwekkende verhalen. Op 1 oktober maken we het volledige programma bekend en zal de reguliere kaartverkoop starten via deze site. Maar nu al kun je voor een aantal speciale programma’s EARLY BIRD kaarten aanschaffen.

We hebben samen met onze partners een aantal bijzondere programma’s samengesteld. Programma’s met de mooiste films uit eigen land, met de meest indrukwekkende verhalen, de beste films van het festival volgens onze programmeurs en de beste films van de prachtige serie Planet Earth II.

Voor al deze speciale programma’s geldt dat je één kaartje koopt voor drie films.
Vanaf 1 september tot 1 oktober is dat tegen het speciale EARLY BIRD tarief van slechts €15. Vanaf 1 oktober kosten de kaarten €20.

26 oktober: Best of Planet Earth II
Liefhebbers van mooie klassieke natuurfilms kunnen hun hart ophalen. We hebben de drie prijswinnende Planet Earth II films van Sir David Attenborough geprogrammeerd in één doorlopende voorstelling op vrijdagavond 26 oktober 2018.

27 oktober: Best of ASN Awareness
Op zaterdagmiddag 27 oktober 2018 zijn de drie meest verdiepende en aangrijpende natuurdocumentaires van deze editie in een blok te zien. De films zijn tevens genomineerd voor de ASN Awareness Award 2018.

28 oktober: Best of The Fest
De must-sees van het festival in één blok! De programmeurs van het festival hebben de drie beste films geselecteerd en geprogrammeerd tijdens een doorlopende voorstelling op zondagmiddag 28 oktober 2018.

28 oktober: Natuurmonumenten Zondag
Voor de echte liefhebbers van Nederlandse natuur programmeren we op zondagmiddag 28 oktober samen met onze partner Natuurmonumenten de drie grote Nederlandse natuurfilms van dit jaar: WAD, Wild & De Wilde Stad.

Naast deze speciale programma’s is het vanaf nu tot 1 oktober ook mogelijk om passe-partouts en 5 rittenkaarten aan te schaffen tegen een speciaal EARLY BIRD tarief.

1.9.2018