Educatie op WFFR

Laat jouw leerlingen kennismaken met de schoonheid van de natuur!

Leerlingen van groep 6, 7 en 8 van het primair (speciaal) onderwijs en alle leerlingen van het voortgezet (speciaal) onderwijs kunnen via ons online educatie programma op een toegankelijke manier kennismaken met de schoonheid van de natuur. Het online programma kan het hele schooljaar gebruikt worden.

Voor leerlingen uit het primair (speciaal) onderwijs heeft WFFR meerdere korte films achter elkaar gezet om ze kennis te laten maken met het genre wildlife. Voor leerlingen uit het voortgezet (speciaal) onderwijs biedt WFFR naast een shorts programma ook feature films aan. Al deze films sluiten met name aan op het vak Biologie. De films worden tevens ondersteund met lesmateriaal. Dit materiaal is een goede voorbereiding op de films die de leerlingen gaan zien. Zowel de films als het lesmateriaal zijn te vinden in de online omgeving van WFFR.

Bekijk hier de filmprogrammering van het online educatie programma 2020 – 2021.  

 

 


Wat kost het?
WFFR biedt het online educatie programma gratis aan!

Hoe lang duurt het?
Een programma duurt maximaal 2 uur waarvan 30-60 minuten voorbereiding (via het lesmateriaal) en +/- 60 min film(s) kijken. Maar je kunt er ook voor kiezen slechts enkele korte films te behandelen.

Hoe werkt het
Docenten kunnen zich inschrijven via onderstaande link.
Klik hier voor inschrijven. Hierna wordt de inschrijving gevalideerd. Na goedkeuring ontvang je als docent op het ingegeven e-mailadres een unieke link die toegang geeft tot de online omgeving waarmee de films en het lesmateriaal bekeken kunnen worden.

Contact
Fabienne Hendriks – Coördinator Educatie (VO)
Estelle Hendriks – Medewerker Educatie (PO)
Emailadres: educatie@wffr.nl