Vertoningen

DatumTijdZaal
Woensdag 27 oktober
(Onderdeel van Korte Familie Films)
15:15 - 16:15 uur4
Zaterdag 30 oktober (Onderdeel van Korte Familie Films)12:40 - 13:40 uur 2
Zondag 31 oktober (Onderdeel van Korte Familie Films)
11:20 - 12:20 uur 3

Will You Hear Us

In Indonesië is het bezitten van een vogel een belangrijke traditie. Het is een teken van rijkdom en status, maar het brengt ook de wilde vogelpopulatie in Indonesië in gevaar. Deze film is een onderzoek naar de betekenis van deze traditie, geleid door de jonge Noka. Tijdens zijn onderzoek praat hij met alle betrokken partijen, terwijl hij probeert zijn eigen mening te vormen over deze traditie. De film komt met alternatieven om het vangen van wilde vogels een halt toe te roepen en om de snelle achteruitgang van de Indonesische vogelpopulaties te voorkomen.

In Indonesia, owning a bird is an ancestral tradition. It is a sign of wealth and social success, but according to many, the hobby has become unsustainable because of the enormous pressure on the wild bird populations in Indonesia. This film is an investigation into the meaning of this tradition, led by the young Noka. His investigation leads him to meet all the parties involved, as he tries to make his own opinion on this tradition. The film comes up with alternatives to stop wild bird harvesting and avoid the rapid decline of Indonesian bird populations.

Tickets WoensdagTickets ZaterdagTickets Zondag

Online

Van 25 oktober – 7 november is deze film ook online te zien. Je hoeft hiervoor geen ticket in de voorverkoop te kopen. Er verschijnt vanaf 25 oktober automatisch een knop op deze filmpagina om een online ticket voor deze film te kopen. Na aanschaf van een ticket is de film 48 uur lang online te bekijken.

Regisseur:
Simon Maurissen
Producent:
Bighorn Studio
Productieland:
België
Lengte film:
26 minuten
Jaar:
2021
Taal:
Engels, Frans en Indonesisch (Nederlands ondertiteld)
Première:
Wereld première