Natuurmonumenten Zondag

Voor de echte liefhebbers van Nederlandse natuurfilms! Dit themaprogramma bevat de nieuwste Nederlandse films en is mede mogelijk gemaakt door Natuurmonumenten. Het is bij dit programma mogelijk om vooraf een lunchbox te bestellen. Zie onderaan deze pagina voor meer info. Het filmprogramma bestaat uit de volgende drie films:

De Otter: Unieke beelden tonen hoe de otter op jacht gaat naar voedsel, hoe otters spelen en zelfs hoe een moeder otter haar jong de eerste zwemles geeft. Deze film laat de bijzondere terugkeer van de otter zien, die na 14 jaar van investeringen in natuurherstel werden uitgezet in Overijssel.

Marker Wadden: Natuurfilmmaker Cees van Kempen heeft een hoogwaardig staaltje Nederlandse inventiviteit vastgelegd, de aanleg van de Marker Wadden. Met klei, slib en zand is er een archipel van eilanden gemaakt, niet om huizen op te bouwen, maar bestemd voor vogels.

 

De Wilde Waard: De Alblasserwaard is een prachtig oud-Hollands weidegebied. Uitgestrekte weilanden, plassen, lange sloten, molens en heel veel wilde dieren. In deze film volgen we deze dieren op cruciale momenten in hun leven en ontdekken we welke uitdagingen zij voor hun kiezen krijgen. De voice-over is van Menno Bentveld.

Programma

11:00 uur: De Otter
11:53 uur: Pauze
12:15 uur: Marker Wadden
13:05 uur: Pauze
13:25 uur: De Wilde Waard
14:17 uur: Einde

Lunchbox

Het is mogelijk om vooraf een lunchbox te bestellen bij dit themaprogramma. De lunchbox bestaat uit een luxe triangel meergranen broodje (humus, feta, geroosterde tomaten, gepickelde radijs en sla), een biologisch jus d’orange en fruit. De lunchbox kan worden afgehaald bij de bar op de eerste verdieping in de pauze na de eerste film (De Otter) of na de tweede film (Marker Wadden). Het is alleen mogelijk deze lunchbox vooraf (online) te bestellen. In Cinerama zelf zijn geen lunchboxen te koop.

Kosten: 10 euro per lunchbox. Kies bij de ticketopties voor de optie met Lunchbox

 

Vertoning

DatumTijdZaal
Zondag 31 oktober
11:00 - 14:17 uur1
Tickets