Best of Planet Earth II

Liefhebbers van mooie klassieke natuurfilms kunnen nu hun hart ophalen. Speciaal voor u programmeert WFFR de drie prijswinnende Planet Earth II films van Sir David Attenborough in één doorlopende voorstelling. Je koopt één kaartje voor drie films en ziet het beste van Planet Earth II op vrijdagavond 26 oktober 2018.

De volgende drie films worden achtereenvolgens vertoond:

Planet Earth II-Islands neemt je mee naar afgelegen eilanden die een toevluchtsoord bieden aan de vreemdste en zeldzaamste wezens van de planeet. De bijzondere drievingerige dwergluiaard geniet een vredig bestaan op een idyllisch Caribisch eiland, terwijl nestelende albatrossen gedijen in een roofdiervrije omgeving.

In Planet Earth II-Mountains zie je de meest spectaculaire bergpartijen. Prachtige, maar onherbergzame landschappen waar maar weinig dieren, zoals poema’s, kunnen overleven. Deze prijswinnende en Emmy genomineerde film geeft je een intiem en uniek inkijkje in de geheime levens van deze dieren.

De prijswinnende en Emmy genomineerde film Planet Earth II-Cities laat zien dat niet alleen mensen, maar ook dieren leven in de grote metropolen op aarde. Luipaarden in Bombay, slechtvalken in New York en hyena’s in Harar (Ethiopië). Deze dieren hebben het niet altijd makkelijk en de film onderzoekt of steden niet zo opgezet kunnen worden dat mens en dier kunnen samenleven.


Programma

18:30 uur: Islands
19:30 uur: Pauze
19:40 uur: Cities
20:35 uur: Pauze
20:45 uur: Mountains
21:40 uur: Q&A met de filmmakers (onder voorbehoud)
22:00 uur: Einde!

Vertoning

De films zijn in het Engels en zijn Engels ondertiteld.

Datum Tijd Zaal
Vrijdag 26 oktober 2018 18:30 – 22:00 uur 2
Tickets Best of Planet Earth II - uitverkocht