Informatie kaartverkoop

Vanaf 1 september 2020 start de EARLY BIRD kaartverkoop voor de passe-partouts en de special events (3 films). De EARLY BIRD verkoop loopt tot 1 oktober 2020.

Vanaf 1 oktober 2020 wordt het hele programma bekendgemaakt en start ook de reguliere kaartverkoop.

Medio juni 2020 starten we met de bekendmaking van de eerste films via Facebook en onze website (Films A-Z). Op 1 september 2020 wordt het programma van de special events bekendgemaakt en op 1 oktober 2020 wordt het hele festivalprogramma en blokkenschema via deze website bekendgemaakt.

Je kunt je kaarten online kopen via onze website vanaf 1 september 2020. Ga hiervoor naar de betreffende filmpagina en klik op ‘Tickets’. Je komt dan in een nieuwe pagina en doorloopt vervolgens het bestelproces.

Kaarten kun je ook aan de deur kopen. Dit kan alleen tijdens festivaldagen.

Ja! Van 1 september tot 1 oktober 2020 koop je kaarten voor de special events (meerdere films achter elkaar) tegen een EARLY BIRD tarief van € 17,50 (in plaats van het reguliere tarief van € 22,50). Passe-partouts kun je van 1 september tot 1 oktober 2019 kopen tegen een EARLY BIRD tarief van € 60 (in plaats van het reguliere tarief van € 75).

Een kaart voor een reguliere filmvertoning kost € 9. Een passe-partout kost € 75. De special events (3 films) kosten € 22,50.

Passe-partouts en toegangskaarten voor de special events kunnen van 1 september tot 1 oktober 2019 tegen een EARLY BIRD tarief worden aangeschaft.

Kortingsmogelijkheden zijn hieronder opgesomd.

Jazeker!

Leden van Natuurmonumenten, Blijdorp, Wereld Natuur Fonds, Greenpeace, Bibliotheek Rotterdam, World Animal Protection en klanten van Greenchoice kunnen met korting naar het festival. Losse tickets kosten met korting € 7, passe-partouts € 60 en speciale programma’s € 17,50. Vul de betreffende promocode/actiecode online in en schaf je producten met korting aan.

SPOOR lezers kunnen met de promocode alleen losse filmkaarten en geen andere producten (zoals speciale programma’s) aanschaffen.

Ook studenten en scholieren kunnen met korting het festival bezoeken. Zij betalen € 7,- ipv € 9,- per kaartje. Kies daarvoor online bij de aanschaf van kaarten en passe-partouts voor de optie ‘Scholieren/Studenten’ en laat bij binnenkomst je collegekaart/scholierenpas zien.

Kinderen tot 11 jaar kunnen ook met korting het festival bezoeken. Kies online bij de aanschaf van kaarten of passe-partouts voor de optie ‘Scholieren/Studenten’.

CJP’ers krijgen € 2,- korting bij WFFR. Onder de 30 en nog geen CJP-pas? Koop ’m dan nu voor € 17,50 per jaar en maak meteen gebruik van de korting.

Let op: Korting kan niet gestapeld worden en het is niet mogelijk om korting te krijgen in combinatie met het early bird tarief.

Ja! Met een passe-partout kun je naar zoveel films als je maar wilt! Een passe-partout kun je al aanschaffen vanaf 1 september 2020 tegen een EARLY BIRD tarief en vanaf 1 oktober 2020 voor de reguliere prijs. Het is NIET mogelijk om met een passe-partout naar de Openingsfilm en/of Special events te gaan.

Let op: Passe-partouts kunnen online gekocht worden tot uiterlijk 27 oktober 23:55 uur. Tijdens het festival kunnen passe-partouts uitsluitend aan de deur in Cinerama worden verkocht.

Nee, dit jaar zijn er helaas – vanwege logistieke redenen – geen 5 rittenkaarten te koop. Dit jaar heeft WFFR het aantal special events waarmee je tegen een zeer gunstig tarief meerdere films in een blok kunt bekijken uitgebreid. Vanaf 1 september 2019 kunnen kaarten voor de special events tegen het EARLY BIRD tarief gekocht worden. Het is dit jaar wel mogelijk om passe-partouts te kopen. Vanaf 1 september 2019 kunnen deze ook tegen het EARLY BIRD tarief worden gekocht.

Passe-partouthouders moeten voor de films die zij willen bezoeken een plaats in de zaal reserveren door via de website per film een zogenoemd ‘0 euro ticket’ aan te schaffen. Per film kan er maar 1 ‘0 euro ticket’ worden aangeschaft. Deze kaarten kunnen pas aangeschaft worden na ontvangst van een bevestigingsmail van WFFR en na 1 oktober 2019. Passe-partouthouders ontvangen bij binnenkomst in Cinerama een polsbandje. Dit polsbandje samen met het eticket voor de betreffende film geeft toegang tot de zaal.

Retourneren van online aankopen is niet mogelijk. Deze zijn definitief zodra de betaalopdracht is verstrekt. Wel kun je tegen bijbetaling van €1 per ticket je ticket(s) omruilen voor een reguliere film op een andere dag of tijdstip (mits beschikbaar). Omruilen met bijbetaling kan tot uiterlijk 1 dag voor aanvang van de start van de voorstelling. Stuur hiervoor een mail aan info@wffr.nl.