Informatie kaartverkoop

Op zondag 6 september 2020 start de kaartverkoop voor de online Preview Tour. Kijk voor meer informatie op de pagina ‘WFFR Preview Tour’ op deze wesbite.

Op donderdag 15 oktober 2020 start de reguliere kaartverkoop voor de filmvertoningen in de bioscoop.

Alleen van dinsdag 27 oktober tot en met zondag 1 november 2020 kunnen kaartjes worden gekocht voor de online vertoningen.

Iedere donderdag wordt een nieuwe film uit het programma van WFFR 2020 bekendgemaakt. Ga hiervoor naar de pagina ‘Alle Films van WFFR’ op deze website. Op 1 oktober 2020 wordt het volledige festivalprogramma inclusief blokkenschema via deze website bekendgemaakt.

Kaartjes koop je via onze website. Ga hiervoor naar de betreffende filmpagina en klik op ‘Tickets’. Je komt dan in een nieuwe pagina en doorloopt vervolgens het bestelproces.

Er is dit jaar een beperkt aantal tickets beschikbaar voor de bioscoop. Koop je tickets dus op tijd als je zeker wilt zijn van een plek. Dit voorkomt ook drukte bij de kassa.

Kaartjes kopen aan de deur is ook mogelijk (mits niet uitverkocht).

Kaartjes voor de online films kunnen alleen van dinsdag 27 oktober tot en met zondag 1 november 2020 worden gekocht via deze website. Ga hiervoor naar de betreffende filmpagina en klik op ‘Tickets’. Je komt dan in een nieuwe pagina en doorloopt vervolgens het bestelproces.

Nee, het is dit jaar niet mogelijk early bird tickets te kopen.

In de bioscoop:

Een kaart voor een reguliere filmvertoning kost € 9.

Een kaart voor een verzamelprogramma shorts kost € 9.

Een kaart voor de openingsfilm kost € 10.

Een kaart voor de programma’s Best of the Fest, Big Screen of Africa kost € 22,50.

Een kaart voor de overige speciale programma’s kost € 15,00.

Online:

Een kaartje voor een online filmvertoning kost € 4,50. Een kaart voor de online Preview Tour kost € 3.

Er zijn alleen kortingsmogelijkheden voor filmvertoningen in de bioscoop. Leden van Natuurmonumenten, Blijdorp, World Animal Protection en klanten van Greenchoice kunnen met korting naar het festival. Vul de betreffende actiecode/promocode in bij het betaalproces en schaf je ticket(s) met korting aan. Losse tickets kosten met korting € 7 in plaats van € 9 per kaartje. Ben je met je gezin? Dan mogen alle gezinsleden gebruik maken van dezelfde kortingsmogelijkheid.

Ook scholieren en studenten kunnen met korting het festival bezoeken. Zij betalen dan € 7 in plaats van € 9 per kaartje. Kies tijdens het betaalproces voor de optie ‘Scholieren/Studenten’ en laat bij binnenkomst je collegekaart/scholierenpas zien.

CJP’ers krijgen € 2,- korting bij WFFR. Onder de 30 en nog geen CJP-pas? Koop ’m dan nu voor € 17,50 per jaar en maak meteen gebruik van de korting.

Let op: Korting kan niet gestapeld worden!

Er zijn geen kortingsmogelijkheden voor de online filmvertoningen.

Nee, vanwege de covid-19 richtlijnen zijn passe-partouts dit jaar niet te koop.

Nee, vanwege de covid-19 richtlijnen zijn 5-rittenkaarten dit jaar niet te koop.

Retourneren van online aankopen voor filmvertoningen in de bioscoop is niet mogelijk. Deze zijn definitief zodra de betaalopdracht is verstrekt. Wel kun je tegen bijbetaling van €1 per ticket je ticket(s) omruilen voor een reguliere film op een andere dag of tijdstip (mits beschikbaar). Omruilen met bijbetaling kan tot uiterlijk 1 dag voor aanvang van de start van de voorstelling. Stuur hiervoor een mail aan info@wffr.nl.

Retourneren of omruilen van online filmvertoningen is niet mogelijk.

Mocht bioscoopbezoek onverhoopt niet mogelijk zijn door corona-maatregelen, dan krijg je voor 1 aangekocht bioscoop-ticket 2 online-tickets retour. Stuur hiervoor tzt een mail naar info@wffr.nl.