Passe-partout

Giraffes

Zoveel mogelijk films bekijken als je maar wilt? Dat kan met een passe-partout!

Een passe-partout biedt toegang tot alle filmvoorstellingen (inclusief de opening op woensdagavond 30 oktober 2019) van WFFR. Een passe-partout koop je voor de aantrekkelijke prijs van 75 euro.

Passe-partouthouders¬† moeten voor de films die zij willen bezoeken een plaats in de zaal reserveren door via de website per film een zogenoemd ‘0 euro ticket’ aan te schaffen. Deze ‘0 euro tickets’ kunnen vanaf 1 oktober 2019 aangeschaft worden en na ontvangst van een bevestigingsmail van WFFR. Per film kan er maar √©√©n ‘0 euro ticket’ worden aangeschaft. Passe-partouthouders ontvangen bij binnenkomst in Cinerama een polsbandje. Dit polsbandje samen met het eticket voor de betreffende film geeft toegang tot de zaal. Met de kaartverkoop voor een aantal voorstellingen gaat het snel, dus hou hier rekening mee voordat je een passe-partout aanschaft!

Let op: Passe-partouts kunnen online gekocht worden tot uiterlijk 29 oktober 23:55 uur. Tijdens het festival kunnen passe-partouts uitsluitend aan de deur in Cinerama worden verkocht. De kaartverkoop aan de deur start op 30 oktober om 14:30 uur.

Koop hier je passe-partout!