Preview Tour

WFFRPreview

Om alvast in de stemming te komen voor WFFR 2020 bieden wij iedere zondag een voorpremière uit het programma van komende editie online aan. Het gaat om gloednieuwe films die niet eerder in Nederland te zien geweest zijn. De film voor aanstaande zondag 25 oktober is Panda.

Bijna alles wat we weten over panda’s, weten we uit de dierentuin. Over het gedrag van panda’s in het wild, weten we nog maar weinig en dat is wel nodig om ervoor te zorgen dat deze dieren niet uitsterven. Bekroond cameraman Jacky Poon kreeg samen met zijn team drie jaar lang toegang tot het Qin-gebergte en het Woolong Panda fokprogramma om het leven van de panda in beeld te brengen. Het resultaat is een unieke familiefilm waarin we een jonge panda volgen vanaf zijn geboorte in het centrum tot zijn vrijlating in het wild. Zijn verzorgers leren hem te overleven: ze verkleden zich als panda’s en leren hem bang te zijn voor luipaarden, beren en mensen. Als laatste hoogtepunt reist het team diep door de besneeuwde bossen om de panda terug te vinden, zes maanden na zijn vrijlating…

Panda |  €3,-   |   52′   | Mark Fletcher, Jacky Poon & Yuan Qi Wu

 

Deze speciale online voorvertoning van Panda is uitsluitend beschikbaar op zondag 25 oktober 2020 via deze pagina. Er verschijnt dan automatische een blauwe knop ‘Bekijk hier de film’ aan de rechterkant. Na aanschaf is de film 24 uur beschikbaar.

WF bw
GC BW
RF
FF BW
WAPBW
NGBW