Preview Tour

WFFRPreview

Om alvast in de stemming te komen voor WFFR 2020 bieden wij iedere zondag een voorpremière uit het programma van komende editie online aan. Het gaat om gloednieuwe films die niet eerder in Nederland te zien geweest zijn. De film voor aanstaande zondag 20 september is Land of the far North – Polar Night.

Deze film neemt je mee naar de magische wereld van de poolnacht in Noord-Scandinavië. Iedere winter verdwijnt de zon ten noorden van de Poolcirckel, waardoor duisternis en kou het landschap domineren. De natuur weet verrassend goed om te gaan met deze extreme situatie. De planten en dieren die hier overleven, doen dat met een breed scala aan vaardigheden, waardoor ze zich kunnen aanpassen aan de buitengewone omstandigheden. Als het noorderlicht door de donkere hemel danst, laten de poolnachten hun ultieme betoverende kracht zien…

Land of the far North – Polar Night   |  €3,-   |   52′   |  Steffen & Alexandra Sailer

 

Deze speciale online voorvertoning van Land of the far North – Polar Night is uitsluitend beschikbaar op zondag 20 september 2020. Na aanschaf is de film 24 uur beschikbaar.

Iedere zondag is er weer een andere nieuwe film. De volgende data zijn: zondag 27 september en zondag 4, 11, 18 en 25 oktober 2020.

WF bw
GC BW
RF
FF BW
WAPBW
NGBW