WFFR Online

Van 25 oktober tot en met 7 november bekijk je de films ook online! Kies je film!
Hieronder vind je alle info en technische ondersteuning over online streamen.

Kaarten zijn vanaf 25 oktober 00:00 uur te koop. Ga hiervoor naar de betreffende filmpagina op deze website en klik op ‘Online bekijken’. We vragen je vervolgens eenmalig te registreren (alle volgende keren log je in met je eigen account). Je rekent af met iDEAL. Klik hierna op ‘Ga naar voorstelling’ in je scherm. Hierna kom je in een volgend scherm waar je op ‘Afspelen’ klikt. Je hebt 48 uur de tijd vanaf het moment dat je hebt betaald om de film te bekijken. Let op: online films van WFFR kunnen alleen vanuit Nederland worden bekeken. Voor het buitenland zijn onze films geblokkeerd.

Je ontvangt ook een bevestigingsmail op het ingegeven email adres. In deze email zit nogmaals de link waarmee je de film kunt bekijken.

We vragen je na het kijken van de film om deze te beoordelen. Hiervoor kun je kiezen uit een score van 1 t/m 5, waarbij 1 zeer slecht is en 5 zeer goed. Je kunt dit doen met de groene knop die zich rechtsboven in je scherm verschijnt. De score bepaalt de winnaar van onze publieksprijs. De winnaar van de publieksprijs wordt na afloop van het festival bekendgemaakt.

Je ontvangt de bevestigingsmail na betaling van de online film op het email adres dat je hebt ingegeven. Vergeet na betalen in je bankomgeving niet op de knop “Ga terug naar de webwinkel” te klikken. Indien je geen email ontvangen hebt controleer dan voor de zekerheid je spambox. Indien er daar ook geen bevestigingsmail in zit mail dan naar online@wffr.nl

Voor de beste ervaring raden we je aan om de volgende browsers te gebruiken:

Nieuwste versie van Google Chrome (Windows) of Firefox (Apple)

 

Je kunt je computer/laptop op je tv aansluiten met een HDMI-kabel.

WFFR ondersteunt formeel geen Google Chromecast. Wel kun je met Chrome het tabblad casten naar de Chromecast, wat bijna net zo goed werkt: https://support.vhx.tv/article/356-watching-chromecast

Dat kan, maar het AirPlay-protocol van Apple ondersteunt geen ondertitels die geen deel uitmaken van het filmbestand. Dit kan ertoe leiden dat je ondertitels op je laptop kunt zien, maar niet op je tv, als je Apple TV gebruikt om te streamen.

Ja, je kunt een film altijd pauzeren en later verder kijken. Je kunt de film pauzeren en later verder kijken, maar dat moet wel binnen de periode van 48 uur nadat je voor de film hebt betaald.

Als je ondertitels wilt inschakelen, klik je op de CC-knop in de rechteronderhoek van je videospeler en activeer je hier de gewenste taal.

Als er geen CC-knop verschijnt, maar de filmspecificaties geven aan dat ondertiteling is inbegrepen, hoef je het niet zelf te activeren. De ondertiteling maakt dan deel uit van de film zoals deze wordt weergegeven in de videospeler. Let op: als een film Engels gesproken is, is er in de meeste gevallen geen ondertiteling.