Word partner

Wat wij doen

Wildlife Film Festival Rotterdam is het jaarlijks internationale wildlife filmfestival dat plaatsvindt in Rotterdam. Wij zijn een publieksfestival dat inmiddels voor de 7de keer plaatsvindt. Van dinsdag 26 tot en met zondag 31 oktober 2021 worden meer dan 120 voorstellingen gedurende zes dagen vertoond. De doelgroep van het festival bevat mensen van alle leeftijden en uit alle delen van het land. De praktijk leert dat de overgrote meerderheid hoger is opgeleid en geïnteresseerd is in natuurgerelateerde onderwerpen. In 2019 bezochten ruim 12.000 bezoekers WFFR. Wij geloven in de kracht van film om een breed publiek te inspireren en bewust te maken van het belang van de natuur.

Wilt u met uw bedrijf deel uitmaken van dit fantastische evenement? Dat kan!

Sponsormogelijkheden

WFFR biedt diverse sponsormogelijkheden om uw merk te versterken.

Deze mogelijkheden bestaan uit onder andere adverteren in het programmaboekje, de vertoning van een commercial of de naamgeving van een Award. Kortom, WFFR biedt uw bedrijf vele mogelijkheden om uw doelgroepen te bereiken. Daarnaast steunt u met uw sponsoring een belangrijk en betekenisvol festival dat bijdraagt aan een groene en duurzame samenleving.

Meer informatie over sponsorpakketten vindt u in onze brochure:

Indien u geïnteresseerd bent in een van de sponsorpakketten of voor het leveren van maatwerk kunt u ons benaderen via sponsoring@wffr.nl.

GC BW
RF
Blue-City
FF BW
WAPBW
NGBW